Dana 11. travnja 2024. godine imali smo prigodno druženje povodom završetka radova na uređenju okoliša i unutrašnjosti Doma. Prezentirali smo radove od nove godine do danas. Ovo druženje bilo je povod da zahvalimo svim donatorima i izvođačima radova, svim prijateljima Doma koji su i pozvani na zajedničko druženje. Zahvale su išle Luki Rašiću, načelniku Općine i Općini Biskupija, Stanku Gojeviću i firmi Karl Dietz, Gradu Kninu i zamjenici gradonačelnika Kristini Perić i Stolariji Lapčić. Zahvalili smo i doktoru Čaglju koji je uvijek na usluzi, te gvardijanu Gotovcu i ocu Đekanoviću na duhovnoj pomoći našim korisnicima, kada je to god potrebno. Posebna zahvala išla je županiji na podršci i županu dr. sc. Marku Jeliću  koji se osim u ulozi župana i osobno angažirao u donacijama Domu.

Radovi koji su napravljeni su: sanacija i uređenje popločane staze-šetnice, zida i ružičnjaka; sadnja cvijeća, uređenje dnevnih boravaka na katovima i u suterenu.

Ravnateljica je zahvalila donatorima, suradnicima, svojim radnicima i korisnicima na trudu i radu koji su pokazali, ali prije svega istaknula je važnost zajedništva. Na kraju je dodala čuvenu izreku „Dok netko sjedi u hladu, netko je davno posadio stablo“, naglasivši kako mi to upravo radimo uz pomoć dobrih ljudi, da bi drugi poslije uživali. Župan Marko Jelić također se obratio nazočnima i pohvalio rad Doma, on je postao već naš stalni gost.

U fotogaleriji ispod možete pogledati fotografije druženja.