Povodom obilježavanja 50. obljetnice svoga rada, predstavnici Hrvatske Lutrije su danas posjetili Dom za starije i nemoćne osobe Knin te su tom prigodom organizirali Bingo Tombolu i Sretno kolo za naše korisnike, uz prigodne nagrade.

Ovo je dan za pamćenje jer je uz prigodne nagrade za sretne dobitnike, direktor Regije Jug Jozo Parlov u ime Hrvatske Lutrije, uručio ček u vrijednosti od 5.000,00 eura, ravnateljici Doma Ceciliji Tolo.

Svečanosti je prisustvovao i župan Šibensko-kninske županije dr. sc. Marko Jelić sa suradnicima.

Ravnateljica Doma čestitala je Hrvatskoj Lutriji 50 obljetnicu rada, zahvalila na posjetu, bogatom i zanimljivom programu i vrijednoj donaciji te zaželjela još mnogo sretnih godina rada i uveseljavanja drugih. Dodala je da će dobivena sredstva pomoći u poboljšanju kvalitete smještaja korisnika i rada radnika.

Župan je također zahvalio Hrvatskoj Lutriji na donaciji te im uputio čestitke povodom obilježavanja 50 godina od osnutka.

Danas smo podijelili zajedničke trenutke s našim starijim sugrađanima kroz igru, ali i istovremeno pruživši značajan financijski doprinos njihovom Domu. Ovaj projekt odražava našu duboku predanost društvenoj odgovornosti, koja je neizostavni dio našeg svakodnevnog djelovanja – kazao je Jozo Parlov.

Korisnici su se razveselili osvojenim nagradama, a osobito korisnica Zorka Lapčić, osvojivši glavnu nagradu sa svojih 93 godine i više od deset godina boravka u Domu.

Srdačnu dobrodošlicu organizirali su zaposlenici i korisnici Doma, koji su uz pjesmu otvorili i zatvorili današnji program.

Hvala Hrvatskoj Lutriji!