17.12. 2014. Dom za starije i nemoćne osobe Knin proslavio je 15. obljetnicu rada u ozračju nadolazećih blagdana. Tim povodom Dom je dodijelio 26 priznanja i zahvalnica organizacijama i pojedincima koji su na različite načine doprinijeli kvaliteti rada ustanove.

Svečanosti su prisustvovali mnogobrojni gosti, predstavnici Županije i grada, te ravnatelji gradskih i županijskih ustanova i voditelji udruga civilnog društva.

Korisnike i goste zabavljala je klapa Drniš i glumci amateri iz KUD-a Napredak. Prezentiran je rad Doma kroz fotografije koje su nastale zadnjih petnaest godina. U povodu obljetnice pripremljen je i bilten.

U duhu Božića, u okviru programa organizirana je humanitarna akcija pod geslom „ Svako dijete treba Božić“. Simboličnom prodajom uradaka s radnih aktivnosti korisnika prikupljena su sredstva za  darove za djecu jedne obitelji po preporuci stručnih radnika Centra za socijalnu skrb Knin.

Dvije korisnice Doma, Anica i Sava su proslavile rođendan, a u ime  Grada Knina tim povodom su im uručeni  prigodni darovi.