Dana 28. lipnja 2023. godine u Domu smo obilježili završetak radova uređenja okoliša Doma. Planirani roštilj na terasi pretvorio se ipak u druženje u restoranu zbog vremenskih neprilika. To nas nije spriječilo da ljetni ugođaj preselimo u unutrašnjost i uživamo.

Gostima iz Grada i Županije, Upravnom vijeću, donatorima, izvođačima radova i ostalim prijateljima Doma kroz video prezentaciju prezentirali smo aktivnosti koje su pratile uređenje okoliša. Pa su tako mogli vidjeti fotografije obnove zidića oko Doma, postavljanja pijeska, donaciju zemlje, kako smo izveli vodu kojom smo stvorili uvjete za zalijevanje i održavanje površina ispred Doma, obnovljene klupe, akciju djelatnika i korisnika tijekom sadnje cvijeća, uređene reciklirane ukrasne predmete, uređenu terasu s novim suncobranima te akcije Grada i gradskih tvrtki u obnovi kolnika na prilazima Domu.

Prigodno nam se obratio župan dr. sc. Marko Jelić pohvalivši rad Doma i rezultate uređenja okoliša. Korisnici, djelatnici i gosti uživali su u ugodnom druženju, glazbi i pripremljenoj hrani. Ravnateljica je zahvalila svima istaknuvši naše zajedništvo s ciljem da korisnicima napravimo ugodno okruženje.

Fotografije druženja u nastavku.

A fotografije uređenog okoliša možete vidjeti u nastavku!