Dana 2. listopada 2023. godine proslavili smo Dan Doma i Međunarodni dan starijih osoba koji se obilježavaju svake godine. Prezentirali smo što smo radili, nabavili i dobili, od prošlog Dana Doma, do danas. Ravnateljica Doma Cecilija Tolo predstavila je aktivnosti, ulaganja i donacije, pohvalila je djelatnike Doma i naglasila kako sve radimo upravo kako bismo korisnicima život u Domu bio ugodniji. Socijalna radnica predstavila je aktivnosti kroz prezentaciju fotografija života u Domu. nakon prošlogodišnjeg uređenja unutarnjeg prostora, važna aktivnost ove godine nam je bila uređenje okoliša Doma, čije smo rezultate s ponosom prikazali.

Sve što smo pripremili pratili su brojni uzvanici: predstavnici osnivača na čelu sa županom dr. sc. Markom Jelićem i Grada Knina, predstavnici ustanova, crkve i udruga, donatori i prijatelji iz drugih institucija i domova.

Dodijelili smo priznanja u dvije kategorije: zahvalnice donatorima i pohvalnice najaktivnijim korisnicama u uređenju okoliša i sadnji cvijeća.

Dom je dodijelio zahvalnice Gradu Kninu, Općini Kistanje, Općini Biskupija, Dinara Lux j.d.o.o., Gutić gradnji d.o.o., za vrijedne donacije kojim su nabavljena vrijedna inox kolica za dostavu obroka korisnicima, te donacije kao pomoć za uređenje okoliša Doma.

Tvrtka Karl Dietz Kijevo d.o.o. za proizvodnju i trgovinu ortopedskim pomagalima, vlasnici Bernarda Gojević i Danijel Gojević, dobila je zlatnu plaketu za najvrjedniju donaciju 10 kreveta s elektromotorom što će biti od velike pomoći nepokretnim korisnicima, a i radnicima.

Korisnice Jovanka Mandić, Ana Jurić-Arambašić i Manda Bjelobrk dobile su pohvalnice za najaktivnije korisnice u uređenju okoliša.

Nakon službenog programa korisnici i gosti uživali su u delicijama koje su pripremile kuharice Doma.

U ugodnom i prijateljskom druženju prošao je još jedna Dan Doma.

U nastavku je fotogalerija